Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Koop online je schoenen bij Telkamp Schoenen

Al meer dan 80 jaar is Telkamp Schoenen een begrip in Woerden en omgeving!
Sinds 1934 heeft de eerste generatie, ‘opa Telkamp’, een schoenmakerij. In de schoenmakerij worden niet alleen maar schoenen gerepareerd zoals de laarzen van het leger, ook steeds vaker worden er schoenen verkocht. De verkoop van schoenen neemt zo toe, dat vele jaren en een generatie later dit zorgt voor bijvoorbeeld een winkel in Woerden (1960) en in Utrecht (1985). Inmiddels werkt de derde en vierde generatie nog steeds met dezelfde passie voor schoenen aan het moderniseren van het familiebedrijf.

Met deze webshop willen wij het je vooral makkelijk maken om bij ons een kijkje te nemen. Lekker vanuit je eigen omgeving ons assortiment bekijken en eventueel kies je voor het gemak om de schoenen bij je thuis te laten bezorgen. De service, persoonlijke aandacht, kennis en klantvriendelijkheid die je van ons in de fysieke winkels gewend bent, vind je ook terug op telkampschoenen.nl.

Wij heten je van harte welkom in Woerden of in onze webshop!

Familie Telkamp


iDEAL Visa MasterCard Bancontact / Mister Cash Sofort Überweisung

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.